Direct een afspraak? Bel nu met 06 543 564 32

Tarieven

Wat is je investering?

Voor een natuurgeneeskundig consult (lichaamsgerichte coaching en/of therapie) is de prijs € 90,- . Een consult duurt 1,5 uur. Na het consult krijg je een factuur mee, je hoeft geen contant geld mee te nemen. Ben je aanvullend verzekerd? Ik ben tot 1 juli 2019 lid van de VBAG, de Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijze. Je kunt bij je zorgverzekeraar informeren of je de consulten (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Mijn consulten zijn vrijgesteld van btw.

Voor een coachgesprek geldt een prijs van € 125,00 voor een consult van 1,5 uur. Na het consult krijg je een factuur mee, je hoeft geen contant geld mee te nemen. Verschillende werkgevers vergoeden coachingsgesprekken, informeer hier naar bij je werkgever! Indien nodig, kan ik een offerte uitbrengen aan je werkgever voor een geheel coachtraject.

In mijn praktijk werk ik met een behandelovereenkomst. Deze behandelovereenkomst vind je hier. In mijn praktijk zijn tevens Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier.

Ben je verhinderd? Graag uiterlijk 48 uur tevoren afbellen, anders ben ik genoodzaakt de kosten van een consult in rekening te brengen.

Prijzen voor bedrijven op aanvraag.