Direct een afspraak? Bel nu met 06 543 564 32

Tijd voor je Zelf

Tijd voor je Zelf

Ervaar je het leven als onrustig? Ervaar je veel stress in het leven? Ben je hooggevoelig? Zou je eens ‘uit je hoofd naar je hart willen gaan’ of vind je het lastig je grenzen aan te geven? In mijn praktijk bied ik je de ruimte om echt tot je Zelf te komen. Om te komen wat jij nodig hebt in het leven.

Ben je hooggevoelig? Een hooggevoelig persoon, ook wel een Highly Sensitive Person of HSP-er genoemd, is iemand die gevoeliger is voor indrukken en subtieler nuances waarneemt dan gemiddeld. Hooggevoeligheid is een karaktereigenschap met positieve kenmerken: sneller stemmingen en sferen waarnemen, intenser genieten van kunst of muziek, intuïtief en consciëntieus zijn en loyaal zijn. Hooggevoelige personen zijn vaak harde werkers, begaan met anderen, vredezoekers en denken vaak diep na over het leven. Hooggevoeligheid heeft ook valkuilen: te hard werken, te perfectionistisch zijn, overladen zijn door indrukken of bang zijn om fouten te maken. Dit maakt hooggevoelige personen gevoeliger voor vermoeidheid, stemmingswisselingen, stressgerelateerde klachten en burn out.

In een sessie in mijn praktijk gaan wij op zoek naar meer lichaamsbewustzijn. Ben jij je bewust wat er in je lichaam gebeurt? Als je je meer bewust bent wat er in je lichaam speelt, kunnen inzichten en gevoelens naar boven komen. Je bewust zijn van wat er in je lichaam speelt en je bewust zijn van je gevoel is een voorwaarde voor persoonlijke groei en transformatie.

Ik begeleid je met lichaamsgerichte coaching. Lichaamsgerichte coaching is een vorm van begeleiding op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Dit betekent dat je, gewoon met je kleding aan, op een behandeltafel ligt. Terwijl je op de behandeltafel ligt, zal ik een aantal ontspanningstechnieken toepassen. Dat zorgt ervoor dat je vaak spontaan inzichten krijgt over je vragen. Dieper contact met je lichaam maakt dat je een dieper contact met jezelf gaat ervaren en vooral inzicht geeft wie je daadwerkelijk bent. Als je weet wie je bent, kun je je leven daarop afstemmen en keuzen maken die bij je passen. En dat geeft innerlijke rust.

Over het algemeen kun je in 5-7 sessies al stappen maken om dichter bij je Zelf te komen. Interesse? Ik verneem het graag.