Direct een afspraak? Bel nu met 06 543 564 32

Vrouw in Balans

Vrouw in Balans

Ben je op zoek naar de juiste balans in je leven als vrouw? Zit je niet lekker in je vel of voel je je vermoeid? Voel je diep van binnen dat je nog stappen kunt zetten om jouw juiste balans te bereiken?

In mijn praktijk begeleid ik vrouwen met vragen op allerlei gebied. Je bent van harte welkom met vraagstukken rondom vitaliteit en zelfontwikkeling, menopauze en overgang, verlies of rouw, verdriet, depressieve klachten, angstgevoelens, verdieping van (liefdes)relaties en intimiteit, stressklachten of voor het verhogen van je zelfvertrouwen.

Ik begeleid je met coaching, vaak in de vorm van lichaamsgerichte coaching. Dit is een vorm van begeleiding op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Dit betekent dat je, gewoon met je kleding aan, op een behandeltafel ligt. Terwijl je op de behandeltafel ligt, zal ik een aantal ontspanningstechnieken toepassen. Dat zorgt ervoor dat je langzaam gaat ontspannen. De ontspanning maakt ook dat spontaan inzichten in je op kunnen komen. Inzichten die je iets vertellen over je vraag of je probleem waar je mee zit. Lichaamsgerichte coaching brengt je meer in contact met wat er in je lichaam gebeurt. Als je je bewust bent wat er in je lichaam gebeurt, kun je keuzen maken die passen bij jouw unieke manier van leven. Als je dat wilt, geef ik je advies op het gebied van voeding en lifestyle. Over het algemeen kun je in 5-7 sessies een aantal stappen gezet hebben om je juiste balans te vinden.

Je bent van harte welkom!